Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette, Nissara Alış veriş merkezinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, onlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Nevşehir'de 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdüren siyasi parti adayları arasında saha da en aktif olarak çalışan aday olarak dikkat çeken Arı, “Nevşehir’de kardeşliğe asla halel getirmeyeceğiz” dedi.

Esnaf ve eşrafın talep ve önerilerini her zaman önemsediklerini ve bunları dikkate alarak hareket ettiklerini söyleyen Başkan Adayı Rasim Arı; "Bu memleketin kardeşliği namına duyduğumuz güven ve taşıdığımız inanç, her tuttuğumuz elle ve her baktığımız gözle pekişti çok şükür. Ne yolumuzdan ne de sözümüzden dönmedik hiç bir zaman. Kardeşlik deyip çıktığımız bu yolda, asla halel getirmediğimiz kardeşliğimize, yarın da halel getirmeyeceğiz. Farklılıklardan nemalanan değil, var olan kardeşliğimize güç katan olacağız. Gönüllerimiz bir olup, kalplerimiz bir vurdukça, Nevşehir'e olan aşkımız daha da büyüyecek. Bu aşkı hep birlikte büyüteceğiz. Nevşehir'imizin dört bir yanında bize kucak açan tüm Nevşehirli hemşehrilerime gönül dolusu minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.
 

AVM içerisinde yer alan mağazalarda esnaf ve vatandaşların kendisine olan yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Adayı Arı; “Her defasında heyecanımızı paylaşan hemşehrilerimizi görmek, samimi dualarına muhatap olmak, bu memlekete olan hizmet aşkımızı daha da güçlendiriyor. Hepsinin hatırı var olsun, samimiyetleri ve güvenlerine layık olmak için gece gündüz çalışmaktan geri durmayacağız” görüşüne yer verdi.

Arı, ziyaret sırasında karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilenerek onlara balonlar dağıtıp, bol bol fotoğraf çektirdi.

Başkan Adayı Rasim Arı'ya ziyaretlerinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, İlçe Yönetimi ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz eşlik ettiler.