AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı seçim çalışmalarına bugünde Özel Kapadokya hastanesinde hasta ziyareti ile başladı. Hastaları ziyaret eden onların sağlık durumlarını öğrenen Arı, hastane personeli ile de bir süre sohbet etti.
Sonraki ziyaretlerinde Nevşehirli esnafla bir araya gelen Rasim Arı bir pidecide fırın küreğini eline alarak pideleri fırına sürdü.
Arı, akşam seçim ofisinde Nevşehirli değerli sanatçı Kürşat ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi.
Seçim irtibat ofisinde vatandaşlarla sohbeti sırasında Arı, "Biz bu millete hizmet etmeye hizmetkar olmaya talibiz. İnşallah vatandaşlarımız bu göreve bizleri layık görürse onlarla olan muhabbetimizden asla taviz vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Nevşehir’e başkan olmaya değil ‘ağabey-kardeş’ olmaya talip olduğunu ifade eden Arı, ‘Nevşehir’in kaybedecek vakti yok’ dedi.

Rasim Arı, “Elbette her istek doğrultusunda bir projelerimiz olacak. Aldığımız bayrağı daha yukarı taşımak için, canla-başla çalışacağız. Ama, bizim en önemli projemiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği  gönül belediyeciliği çerçevesinde halkın gönlüne dokunmaktır, rızasını ve duasını almaktır” dedi...

Arı açıklamasında; Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan “Gönül belediyeciliği” dedi. “Milletin gönlüne girmek bina inşa etmek, yol yapmaktan önemli” dedi. İşte bütün bunları alt alta koyduğumuzda bu şehrin sevdalısı bir evladı olarak Rasim Arı’nın ‘ağabey-kardeş’ olmak istiyorum söylemiyle yola çıktığını hatırlatmak isterim. Zira, biz başkanlığa değil milletin hizmetkarı olmaya talibiz” dedi.

PROJELERİMİZ HAZIR

2023 Hedefi Nevşehir için, Alt yapı, üst yapı, yolları ve daha birçok konuda yapacaklarımızın listesini hazırladık. Etütlerini yaptırdık. Bu işleri profesyonel ekibimiz yapacak. Bizim meselemiz betondan işler yapmaktan fazlası olmalı. Nevşehir'imiz Anadolu'nun parlayan yıldızı olacak söylemimiz var. Türkiye'nin gözbebeği diyorum ben Nevşehir için. Bunları gerçekleştirmenin yolu gönülden kenetlenmeden geçer. Şehrimizi küçük dokunuşlar ve doğru planlamayla modern bir yapıya kavuşturmak mümkün. Benim komşum, esnafım,  köylüm, hemşehrim önce bir olmalı. Birliktelik bizi güçlü yapacak. Nevşehir'in çehresini değiştirecek ilk etapta 50’den fazla projemizi hazırladık. İddia ediyorum yeni dönemde Nevşehir her alanda en çok büyüyecek en çok gelişecek bir şehir olacak. Nevşehir’in kaybedecek vakti yok”