Yine ilk olarak FİB Haber Merkezinde duyurduğumuz üzere,Nevşehir Belediye Başkanlığı için Mehmet Özkan ın aday adaylığı açıklaması sonrası bugünde edindiğimiz bilgilere göre Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Miktat Şahin Nevşehir Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adayı olarak bayramdan sonra resmi açıklamasını yapması bekleniyor.

AK Parti’ye iltihak eden HAS  Parti’nin Nevşehir Kurucu İl Başkanlığına da yapan Miktat Şahin aynı partiden milletvekili birinci sıra adayı da olmuştu.

İTÜ Elektronik Mühendisliği mezunu Miktat Şahin halen Neşvehir’de  altın işiyle uğraşıyor. Evli olan Miktat Şahin, kung-fu da siyah kuşak sahibi. Bayramdan sonra partiye resmi başvurusun yapacağı öğrenilen Miktat Şahin, daha sonra NTSO Meclisinden de destek isteyecek.

Neşvehir konusunda daha şimdiden “projeler” ve “ sorunlara çözümler” , “ >Nevşehir’in Gerçek Tanıtım  Hamleleri “ gibi başlıklarda hazırlıklarını yapmaya başladığı öğrenilen Miktat Şahin’in AK Parti Genel Merkezi’nde üst düzey yönetimden de önemli destekleri olduğu biliniyor.

Aday adaylığını açıkladıktan sonra şehirde her sektör ve kesimle seri toplantılar yapacak olan Miktat Şahin ilk olarak medya mensuplarıyla özel bir toplantı yapıp, onlarla fikir alışverişinde bulunacak.