NEVŞEHİR(MHA) Yaklaşan genel seçimler öncesinde Nevşehir’de ocak ayından itibaren yepyeni isimleri, Sürpriz isimleri siyaset arenasında görmek mümkün olacak. O isimler arasından kimler partilerin listesine girebilecek bilinmez ancak Siyasetin Tecrübeli isimleri de o listelerde kendisine yer arayacak.

Genç yaşına rağmen Nevşehir’de siyaset sahnesinde yıllardır var olan, edindiği tecrübeleri ile Nevşehir halkına hizmet için kullanmak isteyen isimlerden biri de Zafer Salgın. Salgın’ın Milletvekilliği aday adaylığı düşündüğü ve bu kararını da yakın zamanda Nevşehir Kamuoyu ile paylaşmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Doğru Yol Partisinin il başkanlığının ardından Milletvekili adaylığından son anda istifa eden Muhasebeci – Mali Müşavir ve İş Adamı Zafer Salgın’ın çok büyük olasılıkla AK Parti’den Milletvekili aday adayı olabileceği bildiriliyor.

Siyaset arenasında geçen onca yılın verdiği tecrübe ile henüz bu konudaki kesin kararını basın yayın organları ile paylaşmayan Salgın’ın kararını çok yakın bir zamanda ilimiz kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.