CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, beraberinde CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Aydoğan ile birlikte Nevşehir'de pazar yeri ve Özel Halk Otobüsü esnaflarına ziyaret gerçekleştirdi.

Gün içerisinde Hacıbektaş ilçesi ile Avanos ilçesine bağlı Topaklı köyünü ziyaret eden Milletvekili Sarıaslan, daha sonra Nevşehir kapalı pazar esnafını ziyaret ederek pazar esnaflarının sorun ve dileklerini dinledi.

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ile birlikte burada pazar esnafı ve vatandaşlarla görüşen Sarıaslan, Korona virüs nedeniyle ekonomik ve sosyal hayatın farklı bir noktaya geldiğini ifade etti.

 Nevşehir'de esnaf da vatandaş da dertli diyen Sarıaslan; "Nevşehir Kapalı Pazar Esnafımızı ziyaret ettik. Esnaf kirasını, elektrik ve su faturalarını ödeyemiyor...Pazarcı esnafı çözüm bekliyor..." dedi.

Alışveriş için pazara gelen vatandaşlar karşılarında gördükleri Milletvekili Sarıaslan’a Nevşehir sorunlarını TBMM gündemine getirdiği için teşekkür ettiler.

Ardından Nevşehir Özel Halk Otobüsü esnaflarınıda ziyaret eden Sarıaslan, pandemi sürecinde yaşadıkları dertleri dinleyerek not aldı.