CHP Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan ve Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyarete ilişkin açılamada bulunan Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok; "Bugün Nevşehir Milletvekilimiz Sn. Faruk SARIARSLAN’la birlikte, Genel Başkanımız Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU’nu ziyaret edip, Hacıbektaş’ımızın sorunları ve Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca kendisine, Pir'imiz Hacı Bektaş Veli'nin portresinin bulunduğu plaketi takdim ettik.
Sayın Genel Başkanıma samimi ve içten ilgisinden dolayı şahsım ve Hacıbektaş Belediyesi adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

CHP Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan'da: "Hacıbektaş Belediye Başkanımız Sayın A.Yoldaş Altıok ile birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Sayın Genel Başkanımıza bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi için teşekkür ediyoruz..." dedi.