NEVŞEHİR(MHA) Mübarek ramazan ayı dolayısıyla bir ay süresince Vatandaşları sahura kaldırmakla görevli davulculardan şikayeti bulunanların mahalle muhtarlarına müracaat etmeleri önerildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, geçtiğimiz gün ilk bahşişlerini toplayan davulculardan yana herhangi bir rahatsızlığı bulunanların öncelikle mahalle muhtarlarına durumu aktarmaları gerektiğine dikkat çekti.

Mahalle muhtarlarına ulaştırılan şikayetlerin ciddiyetle ele alınacağından Vatandaşların kesinlikle bir endişelerinin bulunmaması gerektiğine işaret eden Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, “Vatandaşlarımız mahallelerimizde görev yapan davulculardan yana herhangi bir şikayetlerini öncelikle mahalle muhtarlarına iletsinler. Eğer mahalle muhtarlarına ulaşmakta herhangi bir sorun yaşıyorlarsa Endüstri Meslek Lisesi önündeki ahşap büfelerde bulunan Muhtarlar Derneğimize de gelerek şikayetlerini bizzat bize de iletebilirler” diye konuştu.