Derinkuyu Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen konferansta İlçe Başkanı H.Hüseyin Yücel’in patates üreticilerinin sorunlarını kısaca özlemesinin ardından kürsüye SP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın geldi. Aydın, “2012 yılında Aileye baktığımızda boşanmanın ailenin önüne geçmiş durumda. Burada patates ekimi yapılıyor ve patates para etmiyor. Bir aile evine ekmek götüremediği zaman ailede kriz çıkıyor, aile çöküyor” dedi.

 

Aydın kadınların sömürülmesine dikkat çekerek, “Türkiye’de her yerde kadınlardan söz ediliyor. Değerli büyüklerim kadınlara haklarını vereceğiz diye diye kadını metalaştırdılar. Bugün kadını metalaştırdıktan sonra bu şekilde bu toplumu çökertmektesiniz. Kadına İslamı aşılarsanız kadın yücelmiş olacaktır. Kâinat Efendisi ne buyuruyor, ‘cennet kadınların ayakları altındadır.’ Kadınlar yaşlandığında onlara of bile demeyeceksiniz.

Bugün en cahiliye dönem, işte bugün manevi olarak kadınlarımız kızlarımız diri diri toprağa gömülüyor. Bugün çocuklarımız Allah Allah diyeceğine, ilahi dinleyeceğine pop müzik dinliyor. Bu nesil dünyaya geldiğinde nasıl büyüyor? Bugün kadınlar çocuklarını bakım evlerine kreşlere veriyorlar. Sen çocuğunu kreşlere veriyorsun o da büyüyünce seni huzur evine veriyor. Toplumumuz evi konuştuğu kadar, parayı konuştuğu kadar, işi konuştuğu kadar milli ve manevi değerleri konuşmuyor” dedi.