AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları 31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında Mahalle Buluşmaları ile gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti İl Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Sümer mahallesi gençleriyle “AK Parti İle Siyaset Gençleşiyor, Türkiye Güçleniyor” temalı mahalle buluşması gerçekleştirildi.

Bu kapsamda AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz bu akşam Sümer mahallesi gençleriyle Kapadokya Kültür Merkezinde bir araya geldiler.

Burada gençlere hitap eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,"Kapadokya Kültür Merkezimizde “Nevşehir Sevdalısı Gençlerimiz” ile gençlik buluşmasındayız.‬ ‪“Gençlerimizin yarınları için Sevdamız Nevşehir diyerek Gönül Belediyeciliği hedefimizle 31 Mart’ta Nevşehir Belediye Başkan adayımız Rasim Arı’ya, AK Kadrolarımıza desteklerinizi bekliyoruz. Nevşehir yine kazanacak.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ise burada yaptığı konuşmasında; "AK Gençlik bir başka geliyor. Geleceğimizi gözümüzü kapalı emanet edebileceğimiz bu gençlik Asım’ın nesli olan gençlik. Sümer Mahallesi gençlik buluşmamız hayırlara vesile olsun İnşallah" ifadelerini kullandı.‬

AK Parti Nevşehir Belediye Başkna Adayı Rasim Arı'da gençlik buluşmasına dair yaptığı açıklamasında;"Bu hafta gençlik yine ayaktaydı.. İl başkanımız, milletvekillerimiz teşkilatımız ve gençliğimizle biz kocaman bir aileyiz..Ayaklarınıza sağlık gençler" dedi.