Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Nevşehir'in Acıgöl İlçesine yapılmış ve yapılacak olan Öz Deresi Islah Projesi ilgili inceleme ve tespitler yapmak üzere ilçeye gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Acıgöl Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ercan Ertaş'dan belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Ziyarete Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, DSİ 12. Bölge Müdürü Okan Bal, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, Acıgöl Ak Parti İlçe Başkanı Rafet Yiğittekin, belediye meclis üyeleri ve parti teşkilat mensupları da eşlik etti.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ise, Acıgöl İlçesinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Acıgöl Belediye Başkanımız Sn. Ercan Ertaş’ı ziyaret ederek ilçemizdeki yatırımlarımlarımızın durumu hakkında istişarede bulunduk." dedi.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, ziyaretin anısına Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'e tablo takdim etti.

Başkan Ertaş açıklamasında; "Öz deresi Islah Projesinin yapılmasında emeği vekatkısı bulanan başta Sayın Tarım ve Orman Bakanı Sayın Vahit KİRİŞÇİ, Tarım Bakan Yardımcısı Sayın Ebubekir GİZLİGİDER, DSİ Genel Müdürü Sayın Prof.Dr. Lütfi AKÇA, DSİ Kayseri Bölge Müdürü Sayın Okan BAL, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Ali KEMİKKIRAN’a teşekkür ederiz." ifadelerinde bulundu.