Bir dizi program ve ziyaret için kente gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Nevşehir'de AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'inde eşlik ettiği ziyarette Bakan Kirişçi’yi parti il binası girişinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, Nevşehir Milletvekilleri, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve partililer karşıladı. 

Bakan Kirişçi; "Nevşehir’de ilk durağımız teşkilatımız, Ak Parti İl Başkanlığımız. Büyük ve güçlü Türkiye’yi millete hizmet yolunda ter döken dava arkadaşlarımızla el ele inşa edeceğiz." dedi.

Bakan Kirişçi'yi Nevşehir'de ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Bakanımız Sn. Prof. Dr. Vahit Kirişçi ve Bakan Yardımcımız Sn. Ebubekir Gizligider ‘i  Ak Parti Nevşehir İl Başkanlığımız da misafir ediyoruz…" dedi.