Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göksel Taşçı, Son Günlerde Ülkücü Hareketin Ülke Turizmini Baltaladığı şeklinde çirkin bir propaganda yapılmaktadır dedi...

MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı yaptığı açıklmasında şunları kaydetti:

Son Günlerde Ülkücü Hareketin Ülke Turizmini Baltaladığı şeklinde çirkin bir propaganda yapılmaktadır. Aslında yapılan provakasyonların ülkücülere ihale edilmek istendiği aşikârdır.


İstanbul Ülkü Ocakları bu kara propagandayı yapan Doğan Medya hakkında hukuki Süreci de başlatmıştır. Bu kirli oyunun figüranları asla Ülkücüler değildir. 

Türk Milliyetçilerinin Muhatabı Çin Devleti ve Çin Hükümetidir. Ülkemizde turist olarak gelen misafirlerin hepsi, Irkı, dini, ülkesi neresi olursa olsun Buna Çinli misafirler de dahil bize Allah'ın emanetidir. Bizlerin hassasiyeti misafire emanet nazarı ile bakmak ve muhafaza etmektir. Bu konuda yapılan spekülasyonları kınıyor ve tel'in ediyoruz. Çin devletini bir kez daha ikaz ediyoruz. Doğu Türkistan'da yaşayan kardeşlerimizin üzerinden kirli ellerini çekmelerini bekliyoruz. Kamuoyuna Saygı ile duyurulur.

 Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Göksel TAŞÇI