NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi İl divan toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan SP Genel İdare Kurulu Üyesi Duran Soyuğur, AKP Hükümetine yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Anadolu Gençlik Derneğinin yeni hizmet binasında gerçekleştirilen il divanı toplantısına SP GİK Üyesi Duran Soyuğur’un yanı sıra İl Başkanı Ali Doğan Simit, Merkez İlçe Başkanı Ersin Başar’in yanı sıra il, ilçe yöneticileri ve Partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Duran Soyuğur, “Ülkemizde yollarımızın çok güzel olması ve hızlı trenin olması bizim kalkındığımız anlamına gelemez. Bunlar hizmeti kolaylaştıran şeyler. Geçenlerde bakan biz yolları iki yıllığına yaptırıyoruz diyor. Biz o kadar zenginmiyiz?. Nice yanlışlıklar yapıldı. Sadece ihale kanunu 167 defa değiştirildi. Gelirken Ülkede yolsuzluğu, yoksulluğu önleyeceğiz dediler. Yolsuzluğun içine battılar. Kim bunlardan bahsedecek olacak olursa herkes alabora edildi. Bunlar ört bas edilemeyecek durumda. Mecliste bizleri temsil eden diğer siyasi partiler ise horoz dövüşü içindeler. Son günlerde bakanların eşleri, dostlarının sınavsız devlet kadrolarına alındığından bahsediyorlar. Bu ilk defa olmuyor ki bu ülkede. 1990’lı yıllarda SHP’li bir bakan çıkıyor kamuoyunun önüne “Ben solcuları almayacaktım da, Ülkücüleri mi kadrolara alacaktım” diyebiliyor. Yani göründüğü gibi tencere dibin kara, senin ki benden kara” açıklamalarında bulundu.