AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Topaç ve Karacaören köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, köylülerden gelen talep ve önerileri de not aldı.

Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada, AK Parti olarak bizler durmuyoruz, ilimiz için ülkemiz için, halkımız için gece gündüz demeden bütün teşkilatlarımız ile alanlardayız. Hemşerilerimizle her fırsatta bir araya gelmeye devam ediyoruz. Köylülerimiz, hemşerilerimiz sıcak ve samimi ilgisi karşısında ziyadesiyle mutlu oluyoruz.

Samimi karşılamaları her zamanki gibi gücümüze güç katıyor. Hemşehrilerimize sorunlarına taleplerine çözüm olmak için her daim yanlarındayız. Hemşerilerimiz her zaman ilgi gösterip bizi yalnız bırakmadıkları için hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz." dedi.

Milletvekili Açıkgöz, ziyaret ettiğimiz özellikle köylerimizdeki hemşerilerimize bizleri bağrılarına basan, evlerini, sofralarını, gönüllerini bizlerle paylaşan başta muhtarlarımız olmak üzere hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum”. dedi.

Milletvekili Açıkgöz'e İi Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Acıgöl İlçe Başkanı Rafet Yiğittekin, Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ta eşlik ettiler.