İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Türke, Koru Mocamp'ta düzenlediği mangal partisinde projelerini anlattı. 

Çok sayıda Uçhisarlı seçmenlerin davetli olarak katıldığı proğramda konuşan İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Türke; "Gördüğünüz bu mesire alanın şuanki bu görüntüsü gerçekten insanın içini acıtıyor. Burası Uçhisarlının kendi malı, kendi parasıyla yapılmış ama maalesef göz göre göre yok oluşuna şahit olduğumuz bir tesis. İşte biz 31 Mart seçimlerini kazanırsak işe ilk buradan başlayacağız" dedi. 

Başkan adayı Türke, Uçhisarlı seçmenlere Koru Mocamp içerisinde bulunan kesilen ağaçları, atıl durumdaki yapı ve havuzu düzenlediği kısa bir gezi turu ile gösterdi.

İşte İlk işimiz, Koru Mocamp'ı bu sefil ve kaderine terk edilmiş atıl durumdan kurtaracağız...

Başkan adayı Türke, Koru Mocamp ile ilgili hazırlattığı projelerini seçmenlerine yerinde anlattı. Düzenlediği mangal partisinin ardından Koru Mocamp  içerisinde vatandaşları yanına alarak gezi düzenleyip alan içerisnde bulunan ve kırılan dökülen atıl durumdaki yerleri gösterdi.

Daha sonra bahçesinde bululunan 40-50 yıllık ağaçların kesilerek yok oluşunu ve içerisinde bulunan havuzun kullanılamaz halde olduğunu söyleyen Türke, buranın Uçhisar halkının öz sermayesi olduğunu ve böyle bir değerin ellerinden yok olup gittiğini üzülerek gördüğünü ifade etti. 

Başkan adayı Mehmet Türke, "Koru Mocamp ile ilgili hazırlattığı projelerle buraya güzel bir düğün salonu ile yine bu mekan içerisinde çocuk bahçesi, yüzme havuzu, piknik alanı yaparak küçük bir Uçhisarı burada yeniden inşaa edeceğiz" dedi.

Başkan Adayı Türke'nin Mangal Partisi Sürprizi İse...

Uçhisar Belediye Başkan adayı Mehmet Türke, daha sonra sizlere bir sürprizimiz var diyerek meraklı bakışlar arasında çöp poşetleri ve eldivenleri gelen davetlilere dağıttı. Türke, Bizim seçim sloganımız "Cesaret, Bereket ve Temizlik" işte şimdi temizlik zamanı dedi ve eline geçirdiği eldiven ve poşetleri alarak seçmenleri ile birlikte mıntıka temizliği yaptı.

Temizlik çalışması işi bittikten sonra, hava soğudu, Uçhisar'ın geleceğini istişare etmek için hepinizi seçim ofisine çay içmeye bekliyorum" dedi.

Uçhisarlıların yoğun ilgi gösterdiği proğrama, İYİ Parti Nevşehir merkez ilçe başkanı Yalçın Yiğit, kadın kolları başkanı ve partililer de katıldı.

“İYİ Parti ile Uçhisar'da her şey iyi olacak”
Davetlerine katılımlarından dolayı tüm Uçhisarlılara teşekkürlerini sunan İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Türke, göreve gelir gelmez belediyenin öz kaynaklarını doğru kullanarak bu kaynakları halka hizmet için yatırıma dönüştüreceklerini söyledi. Türke, Kimse merak etmesin, Birlikten kuvvet doğacak Uçhisar'ımızda herşey İYİ olacak" dedi.

Uçhisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Türke'nin mangal partisinde yaptığı açıklamaları izlemek için tıklayınız...