Ürgüp Ülkü Ocakları, “Uyuşturucuya Hayır” yürüyüşü düzenledi.  Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanı Emirhan Zibel'inde katıldığı yürüyüşe Ürgüplüler büyük ilgi gösterdi. 

Yürüyüş sonrası Ürgüp meydanında konuşan Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanı Emirhan Zibel, "Hepinizi en kalbî, en içten, en yürekten duygularımla sevgi saygı ve muhabbet çerçevem içerisinde selamlıyorum. Bugün gerçekleştirdiğimiz yürüyüşe katılan tüm herkese şükranlarımı sunuyorum.  Ne yazıkki son yıllarda madde denilen illetin bağımlısı olan binlerce gencimiz bulunmaktadır. Bizler Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanlığı olarak maddenin her zaman karşısında duracak ve gençliğimizin damarlarındaki asil kanı kirletmesine müsade vermeyeceğiz.  Hain madde tüccarlarının elde ettiği gelir, Mehmetçiğimize kurşun olarak dönmektedir. Dikkat etmeli ve soğukkanlı hareket etmeliyiz." dedi.

Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanı Zibel, "Cenabı Allah'ın yardımı sizlerin desteği ile biz bu illetten gençliğimizi uzak tutacağız. Burdan tüm Türk gençliğini damarlarındaki asil kanı kirletmemeye ve Ülkü ocaklarına bekliyoruz. 

Kahpe Düzenin Yiğit Çocukları
Yaşasın Ülkü Ocakları..." 

“Türk Genci Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme”

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik'te; Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanımız Emirhan Zibel önderliğinde son zamanlarda gençliğimizin en büyük tehditi uyuşturucu ve madde bağımlılığı denen illete karşı mücadele kapsamında yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Ülkücü tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Varolsun Ülkü Ocakları" dedi.

Ülkü Ocakları olarak Nevşehir'in her bir köşesinde çalışmaların sürdüğünü söyleyen Başkan Şevik, “Türk gençliğinin yetişmesi için, donatılması için, nitelikli bir şekilde kendilerini geliştirmesi için, kurulmuş müstesna bir kuruluştur. Ülke Ocakları rahmetli Başbuğumuzun kurmuş olduğu çok kutlu bir yuvadır. Şimdiye kadar Türk milletinin yüksek menfaatlerini, Türk gençliğini her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için, yanlış yollardan uzaklaştırmanın mücadelesini vermektedir. Türk gençliği olarak her türlü çatışmadan, her türlü kavgadan, her türlü olaydan uzak durarak Türk devletini yönetmeye talip olduğumuzu ve Türk milletine hizmet etmeyi hepimiz hedeflediğimizi belirtmek isteriz. Dünyada ve Türkiye’de maalesef son dönemlerde gençliğimizi illetiyle saran uyuşturucu belası artarak devam etmektir. Maalesef gençliğimizi okulları önünde, evlerinin çıkış noktalarında bekleyerek avuçlarının içine almayı amaçlamaktadırlar. Her gün gencecik kardeşlerimiz hayatlarını kaybetmektedirler. Bizde ülkü ocakları olarak bu kötü alışkanlığa karşı gençliğimizi bilinçlendirmek için şuurlandırmak adına yaptığımız çalışmalarla bütün Nevşehir genelinde uygulamaktayız” diyerek Türk gençlerinin bu bataktan çıkması için mücadele edeceklerini belirtti.