Uzun yıllardır çektiği fotoğraflar ile büyük bir arşive sahip olan ve Ülkücü Hareketin tarihini kayıt altına alan, Taş Medreseli değerli büyüğümüz, Nevşehirli Hemşerimiz Tayfun Kütük vefat etmiştir. Cenazesi yarın (25.07.2018) İkindi Namazına müteakiben Şakirin Camii’den kaldırılıp, Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilecektir. Allah (cc) eylesin, mekanı cennet olsun.  

Nevşehir'in yetiştirdiği değerli büyüğümüz Sayın Tayfun Kütük'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm Nevşehirlilere baş sağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun

Merhum Tayfun Kütük'ün Facebook'taki son paylaşımı ise yürekleri burktu: 

"Merhaba dostlar 
Yaklaşık 14 yıl boyunca sosyal medya ve iletişim kanallarını kullandım bir çok insan tanıdım olay yaşadım.....
Ama vefa hiç olmadi ülkücü ülkücünün öz kardeşi dediler inanmak istedim hep yarım kaldı inanamadım. Dün Dr. sonrası sanal alemi belli bir süre bırakma kararı aldım vefanın olmadığını yalan sahte makamları tanıdım YORULDUM 
Hastalığının da daha çok ilerledi buna daha fazla dayanamadigim için kısa bir süre ayrılıyorum buradan beni bulmak ve sağlığımı merak edenler TEL. açık olacak SAĞLIĞIM İZİN verdikçe..
HOŞÇA KALIN"

FİB Haber.com ailesi olarak; Hayatını kaybeden Tayfun Kütük'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.
إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ