AK Parti 26.Dönem Milletvekili Aday Adayı ve Nevşehirli Sanayici İş Adamlarımızdan Ultaş Dirlik 1 Kasım’da gerçekleşecek seçimlerde AK Parti Aday listeleri ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi 1 Kasımda yapılacak olan genel seçimde Nevşehir halkının teveccühünü alarak yeniden 3-0 yapacaklarını söyleyen Dirlik, Nevşehir’in ve Türkiye’nin geleceği bu seçime bağlı dedi.

Dirlik açıklamasında: “Partimizin 26. Dönem genel seçimlerinde gösterilecek milletvekili aday listeleri Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilmiş ve eş zamanlı olarak milletimizle paylaşılmasının ardından 1 Kasım Erken Genel seçimler için takvim hızlı bir şekilde ilerlemektedir.

Ben bu cennet vatanın bir ferdi olarak, Nevşehirliyim bu toprakların bir evladıyım. Ve Tarihi seçimler öncesinde ülkeme partime ve memleketime bu davada hizmet etmek için bende varım diyerek bu duygu ve düşüncelerle yola çıkmıştım.  Partim 1 Kasım da gerçekleşecek seçimlerde aday olmamam yönünde bir irade beyan etmiştir. Bende buna sonsuz saygı duyuyorum.
Şunu çok açılıkla ifade etmeliyim ki  o iradenin aday olmamam yönünde aldığı karara karşıda samimiyet ve sadakatim sonsuz. Çünkü bu bir dava ve bu davada ne isimler nede koltuğun mevkinin benim için hiçbir önemi yoktur.


Ultaş Dirlik : Biz Dava Adamıyız!


Bizim içinden geldiğimiz siyasi gelenek ve gençlik yıllarından itibaren aldığımız terbiyenin  gereği budur. Hayatımızda yaptığımız bütün işlerde, temsil ettiğimiz her makamda; bütün bunların ancak Allah’ın rızası için sebep kapısı olduğunu asla unutmadan, Milletimizin hayrı için çalışan AK Partimiz kişilerin , makam ve koltuk sevdası değil bir Dava olarak görmüş ve inanmışlardır.
.Milletimizin menfaatlerini, sahip çıktığımız davanın selametini düşünürken konusu ülkemiz ve memleketimizin olduğu yerde duygusallığa asla yer yoktur ve gerisi tamamen teferruattır...

Şu an benim için öncelikli konu Ak Partinin 1 Kasımda gerçekleşecek seçimlerde Nevşehir ve Ülke genelinde en fazla oyu alarak yine güçlü bir şekilde tek başına iktidar olmasıdır. Ülkemizin içinde bulunduğu dar boğazdan bir an evvel kurtulması, Huzur, İstikrar ve Güven ortamının yeniden tesisi için, Birlik ve Beraberliğimizin devamı için bu son derece önemlidir. Bu başarının gerçekleşmesi için her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, azim ve kararlılığa ihtiyacımız vardır. Gün nefsimizin her türlü vesveselerinden sıyrılıp, omuz omuza gayret etme ve dimdik ayakta durma günüdür.

Bu vakitten itibaren Partimizin aldığı karar bizim kararımız, gösterdiği adaylar bizim adaylarımızdır. Şahsım adına Bütün gayretim Partimin başarısı için olacaktır.

Bizlere bu kutlu yürüyüşün içinde bulunmaya ve onurla, şerefle yürümeye vesile olan Partimizin Kurucusu başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ a, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na, bugüne kadar dua ve desteklerini hiç esirgemeyen değerli Nevşehirli Hemşerilerime ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyor, bundan sonrada Davamızın ve Milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğimi ifade ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm AK Partili Adaylarımıza başarılar diliyor, Tüm teşkilatımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

“  Nevşehir bu kez 3-0 olacak..“

Ultaş Dirlik , 1 Kasım'ın Türkiye'miz ve Nevşehir'imiz için ne kadar büyük önem arz ettiğini burada anlatmama gerek görmüyorum. Bu süreçte Konuştuğum görüştüğüm tüm vatandaşlarımızda bunun farkındalar. Ben tüm kalbimle şuna yürekten inanıyorum ki Nevşehir'de vatandaşlarımızda 1 Kasım'da sandıkları başına gidip Ekonomik ve Siyasi istikrardan yana irade gösterecek ve Sonuçta Yine Nevşehir 3-0 'ı Türkiye'mizde güçlü bir AK Parti İktidarını 2 Kasım sabahına taşıyacaktır.

Şimdi den 1 Kasım Erken genel seçimlerinin Ülkemiz , Milletimiz ve Nevşehir'miz için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan diliyorum.

Bu vesile ile Tüm Nevşehir'lilerin gözü kulağı olarak www.fibhaber.com a başarılarının devamını diliyorum dedi.