Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte istifası istendiği ileri sürülen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,  son günlerde ak Parti Genel Merkezli olmayan, AK Partiden kurtulmak isteyen ileri uçlar tarafından bazı dedikoduların üretildiğini dile getirerek, bunlara inanılmaması çağrısı yaptı.

GÖNLÜNÜZÜ VE KALBİNİZİ FERAH TUTUN, GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ


Ünver şöyle konuştu: “ Burada ancak AK Parti’ de yaşanabilecek bir devir teslim yapıyoruz. Bizler bir dava hareketinin temsilcileriyiz , bize verilen görev ne ise onu kutlu vazife sayıp, ikinci bir emre kadar onu yerine getiririz .İkinci bir emir geldiğinde bir başka arkadaşımızın alnından öper. mührü teslim eder gideriz. Son günlerde hakkımızda bir takım spekülasyonlar, genel merkezimiz kaynaklı olmayan partimiz kaynaklı olmayan bu dedikoduları bizden kurtulma çabası içerisinde olan bir takım ileri uçlar, kendileri üretiyorlar. Onun için gönlünüz ferah olsun. Biz nasıl ilk aday olduğumuzda ‘Bizi niye aday yaptınız’ diye sormadı isek, bu davanın lideri nasıl elimizi kaldırdığı gün, bize kefil olduğu gün ‘ Bize niye kefil oldun’ diye sormadı isek, bundan sonraki süreçte bizden sorulmasını, sorulmadan karar verilmesini sorgulamayı haysiyetsizlik sayarız, biz öyle onursuz ve haysiyetsiz insanlar değiliz. Biz dava onuruyla  ve şuuru ile hareket eden insanlarınız. Onun için gönlünüz de kalbinizde ferah olsun, hizmetlerimize devam ediyoruz”

MUSTAFA RAUF YANAR KARDEŞİMİN BAŞARILARI DAİM OLSUN
Belediye Başkanı Ünver, AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Mustafa Rauf Yanar’a kefil olduğunu da dile getirerek şunları söyledi: “ Mehmet Ali Tanrıver İl Başkanlığının yanı sıra Belediye Meclisimizin de başkan vekili idi. Ben sayın Tanrıver ’in bu görevi liyakatiyle hakkıyla bu görevi yerine getirdiğine inanıyorum.  Alın terini, akıl terini ve ailesinden yaptığı fedakarlığa teşekkür ederim. Belediye Meclisimizin genç bir neferi de olan Mustafa Rauf Yanar’ AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığında önemli hizmetler yaptığına şahidim. Bu onurlu görevi layıkı ile yapacağına da kefilim. İnşaallah başarıları daim olur.” dedi.