AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın dün Nevşehir’de gerçekleştirdiği “ Nevşehir Evet Diyor” Mitinginde konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, konuşmasında şöyle konuştu “ 16 Nisan’da ezanlarımız için, Kuran-ı Kerim’imiz için kısaca mukaddesatımız için bin kere evet diyeceğiz. Bu onurlu ve kutlu davada Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakanımız sayın Binali Yıldırım’ın gösterdiği hedefe binlerce kez Evet diyeceğiz.” dedi.

Parti değil, memleket seçimi
Milletin verdiği kararın önemli olduğunu dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, “Milletin vereceği karardan çekinmemek lazım. Demokrasilerde Millete gitmekten, milleti verdiği kararı kabul etmekten daha güzel bir şey olamaz. Eğer bir yerde halkın istediği doğrultuda karar oluşuyorsa o karar ülke ve millet için güzel bir karardır. Hep birlikte topluma düşüncelerimizi anlatmalıyız ve her zaman da toplumun hakemliğine güvenmeliyiz. Milletin şaşmaz bir terazisinin olduğunu ifade ediyorum. Bu parti seçimi değil, memleket seçimidir. Hayır dersek nelerin, evet dersek nelerin olacağını, hayır dersek ne tehlikelerin bizi beklediğini, evet dersek kimlere bu işin yarayacağını iyi hesap etmemiz lazım” diye konuştu.


Terörle kim daha güçlü mücadele eder?
18 maddeden oluşan Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili konuşan Başkan Ünver, “Terörle mücadele konusunda Ak Parti ve MHP’nin içerisinde bulunduğu blok mu daha güçlü bir mücadeleyi ortaya koyacak yoksa CHP ve HDP’nin içinde bulunduğu blok mu? Bir de buna bakmanızı rica ediyorum.


Binlerce Nevşehirlinin katıldığı mitingde AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’de kısa bir selamlama konuşması yaparak,mitinge katılımlarından dolayı Nevşehirlilere teşekkür etti. Tanrıver, Türkiye’nin aydınlık yarınları adına Nevşehir’de büyük bir oy patlaması beklediklerini sözlerine ekledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Başbakan Binali Yıldırım'a Nevşehir ziyareti anısına hazırlattığı tabloyu hediye edereken, Başbakanımızın katılımlarında gerçekletirilen mitinge yoğun katılım sağlayan tüm Nevşehir halkınada teşekkür etti.