AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ile birlikte Tarım ve Orman Bakan yardımcımız Ayşe Ayşin Işıkgece’yi ziyaret ederek, Ürgüp Belediyesi tarafından yapılması planlanan Millet Bahçesi konusunu görüşerek istişarelerde bulundular.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamasında; "Tarım ve Orman Bakan yardımcımız Ayşe Ayşin Işıkgece’ye Ürgüp Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimizde Ürgüp ilçemize yapılması planlanan Millet Bahçesinin istişaresi gerçekleştirdik, göstermiş olduğu ilgiden dolayı Sn. Bakan Yardımcımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tarım ve Orman Bakan yardımcımız Ayşe Ayşin Işıkgece'de; "AK Parti Nevşehir Milletvekili Sn.Yücel Menekşe ve Ürgüp Belediye Başkanı Sn.Mehmet Aktürk ile güzide turizm merkezlerimizden olan Nevşehir/Ürgüp’teki proje ve yatırımları,kaliteyi arttırmaya yönelik çalışmaları değerlendirdik. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim." dedi.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet  Aktürk'de yaptığı açıklamasında; "Bakan yardımcımız Ayşe Ayşin Işıkgece'ye Milletvekilimiz, Yücel Menekşe ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimizde #masalkentÜrgüp ’ümüze yapılması planlanan Millet Bahçesinin istişaresi gerçekleştirdik. Sn. Bakan Yardımcımız ve Milletvekilimize teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Aktürk ziyaret sonrası Tarım ve Orman Bakan yardımcımız Ayşe Ayşin Işıkgece'ye Kapadokya bölgemizin simgesi olan sıcak hava balonunun el işçiliğiyle vitray camdan yapılmış minyatür balonunu hediye etti.