Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz ve beraberinde Başkan vekili Mehmet Şahin , Hilal Altınsoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Gülizar Gülşen FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Öz gazetemize yayın hayatında başarılar diledi.

Yayın hayatında başarılı çalışmalarının devamını dileyen Öz Nevşehir ve bölgenin güçlü sesi olarak www.fibhaber.com u sürekli olarak takip ediyoruz dedi.

MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz, 7 Haziran Genel seçimleri için seçim startı verdiklerini aday adaylık süreci sonrası Genel merkezimizin belirleyeceği adaylarımızla çalışmalara başlayacağız dedi.

Öz, şahsım ve ekibim Ürgüp teşkilatı olarak Bayrağımızı ve davamızı sonuna kadar taşımaya, üzerimize düşen görev ne gerekiyorsa yapmaya da hazırız. İlçe teşkilatı olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde yaptığımız sohbetlerle halkımızın da takdirini alıyor, bize iletilen gerekli eksikleri de tek tek not alıyoruz. Yeri geldiğinde bunların yapılması ve aksaklıkların giderilmesi noktasında teşkilat olarak elimizden gelen ne varsa yapmaya da hazırız” dedi.

FİB Haber Merkezi olarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Genel Kooordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da seçimlerde başarılar dilerken Genel seçimlerin ülkemiz milletimiz ve şehrimiz için hayırlar getirmesi dileğinde bulundular.