AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Varır , yarın gerçekleştirilecek temayül yoklaması öncesinde delegelere mesaj gönderdi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nın organize ettiği programla Nevşehir'in bütün ilçelerini ve teşkilatlarını ziyaret ettiklerini kaydeden Varır, “Burada gördüğümüz tablo AK Parti’nin neden yıllardır ülkede tartışmasız lider olduğunun ispatıdır. Birbirine kenetlenmiş güçlü kadrolar ve saat gibi işleyen teşkilat yapısı bu liderliğin daha uzun süre devam edeceğinin de göstergesi. AK Parti, yaşlısı genci, kadını erkeği ve geçmişte farklı siyasi eğilimlerde olsalar da bugün aynı çatı altında buluşmuş olan değerleriyle gerçek bir kitle partisidir. Bu yapı her geçen gün daha da büyümekte ve yeni hedeflere doğru açılımını gerçekleştirmektedir. Aday adayı olarak yaptığımız bu ziyaretlerde gördük ki, AK Parti kadroları heyecanlı ve umutlu. Bizleri bu heyecan ve umutla bağırlarına bastılar, kucakladılar. Bu yakınlığı ve sıcaklığı tamamıyla hissettim. Kendilerine bu nedenle bir bir teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Temayül yoklamasının AK Parti ailesi içerisinde bir değerlendirme aracı olduğunu vurgulayan Varır, “Elbette çıkacak her türlü sonuca saygılıyız. Bu büyük aile, kendi kriterlerine göre mukayesesini yapacak ve yol gösterici olacak. Yine ziyaretlerden edindiğim en önemli izlenim, teşkilatımızın, gerek ülke sorunlarına, gerekse de kent hassasiyetlerine olan bağlılığı ve duyarlılığı. Bu da önemli bir kriter. İşte bahsettiğim bu sebeplerden dolayı kendimi önce Allah’a, sonra teşkilatımızın değerli mensuplarına teslim ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Varır bu vesile ile 7 Haziran Genel seçimlerinin Anayasa Değişikliği, Başkanlık Sistemi ve Çözüm süreci adına Milat taşıyan önemde olup seçimlerin ülkemiz milletimiz Nevşehir ve Partimiz için hayırlar getirmesini diliyorum dedi.