MHP Milletvekili Adayı Mehmet Varol, 24 Haziran seçimlerine yönelik, propaganda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Milletvekili adayları Mehmet Varol, Fazlı Koç ve İl Başkanı İlhan Kaya seçim ziyaretleri kapsamında bugün iftar öncesinde Nevşehir çarşı merkezinde esnafları gezdi.

Esnaflara, hayırlı işler dileyen Mehmet Varol esnaflarla sohbet ederek sorunları dinledi. Çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Varol, 24 Haziran seçimlerinde Nevşehirli esnaflardan destek istedi.

Gittiği her yarde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Varol, seçmene önemli mesajlar veriyor. MHP’li Varol, ”Mecliste güçlü bir MHP’nin olmasını istiyorsak bize destek verin, bizi sıcak ve samimi karşılamanızdan da bunu anlıyorum ki sizlerden bu destek sözünü almaktan da partim adına son derece mutlu olduğumu söylemek isterim. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisiz bir Ülke, bir meclis düşünülemez, MHP bu ülkenin sarsılmayan temel taşıdır, ülkenin teminatıdır sigortasıdır.” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Mehmet Varol;  "Milliyetçi Hareket Partisi olarak amacımız mecliste güçlü bir şekilde vatandaşı temsil etmektir. MHP esnafın, emeklinin, işçinin, memurun, köylünün ve işsiz vatandaşlarımızın umududur" dedi.