Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir milletvekili Mehmet Varol seçim sonrasında teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.
MHP Milletvekili Mehmet Varol, İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, İl Başkan Yardımcı Eyüp Öz, İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi Ortahisar Belde teşkilatını ziyaret etti.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerde Nevşehir’den Milletvekili seçilen Mehmet Varol Ortahisar Kasabasını ziyaret ederek burada partililer ile buluştu. Ortahisar Belde Teşkilatında partililer ile bir araya gelen Varol kendisine ve partisine destek veren partililere teşekkür etti. Varol burada partililere Nevşehir’de sürekli halkın içinde olan bir milletvekili olacağını ve Nevşehir’in sorunlarıyla yakından ilgileneceğini kaydetti.
Ziyarette Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç ve Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz’de hazır bulundular. 

Varol, Uçhisar’da Bozkurt Mehmet Sloganıyla Karşılandı
MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol Uçhisar’da ‘’Bozkurt Mehmet’’ sloganıyla karşılandı.
MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol Uçhisar’da ‘’Bozkurt Mehmet’’ sloganıyla karşılandı.

MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz, İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi Uçhisar Kasabasını ziyaret etti. Uçhisar Kasabası ziyaretinde Milletvekili Mehmet Varol ‘’Bozkurt Mehmet’’ sloganlarıyla karşılanırken, ziyarette Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’da hazır bulundu.

MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol burada kendisini karşılayan vatandaşlara teşekkür ederken, Nevşehir’in her sorunuyla yakından ilgileneceğini ve asla halktan kopuk bir milletvekili olmayacağının sözünü verdi.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı ise Uçhisar halkına ve partililere 7 Haziran seçimlerinde kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkür ederken burada partililer ile bir süre sohbet etti.