1 Kasım’da erken seçim kararı alınmasıyla, 7 Haziran’da ilk kez milletvekili olan MHP'li Mehmet Varol'un parlamento deneyimi kısa sürdü.

7 Haziran 25.Dönem Genel seçimlerinde 13 yıl aradan sonra Mehmet Varol ile Milletvekili çıkartan MHP'de, Varol Yalnızca 5 Ay Vekillik Yaptı!


Varol için büyük şansızlık...!

Daha önceki seçimlerde sıralamada 1.sıraya geçemeyen , Belediye Başkanlığı seçimlerinide kaybeden Mehmet Varol, 7 Haziran Genel seçimlerinde partisi tarafından ilk kez 1.sıradan aday gösterilmiş ve 13 yıl aradan sonra MHP Nevşehir de ilk kez Milletvekili çıkartma başarısı yakalamıştı. Daha sonra koalisyon kurulamaması sebebiyle erken genel seçim kararı alınmasının ardından Yeniden seçimlere giren Mehmet Varol , 1 Kasım Seçimleri’nde de en büyük şanssızlığı yaşadı.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde 1. sıradan milletvekili adayı gösterilerek Milletvekili seçilen Mehmet Varol , Yalnızca 5 Ay Vekillik Yaptı!  MHP1 Kasım seçimlerinde Milletvekili çıkartabilecek oyu alamadı.. Böylece Mehmet Varol'un Ankara serüveni yalnızca 5 ay sürdü.

Ayrıca Kısa dönem vekiller emekli olamayacakları için Varol'da bu konuda emeklilik için önü kapanmış oldu.

İlk kez 7 Haziran'da parlamentoya giren isimler iki yıl vekillik yapmadıkları için 8.200 TL civarında olan milletvekili emekli maaşını alamayacaklar.

Seçim sonrası Kendileriyle görüştüğümüz çok sayıda Nevşehirli vatandaşlar Mehmet Varol bizim içimizden birisi kendisini çok seviyoruz fakat konu ülke mevzusu idi ve İstikrar için oyumuzu verdik. Hiç üzülmesin Kaybedeni kesinlikle Varol olmadı, Kendisi için gerçekten üzüldük şeklinde yorumda bulundular.