Nevşehir, yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı’nın yansımalarına zaman zaman şahitlik yapıyor. İşte bunlardan biride bugün Nevşehir'in Termal kaplıcaları ile ünlü şifa kapısı Kozaklı ilçesinde yaşandı.
 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Milletvekili Adayı Sait Yüksel seçim çalışmalarında Kozaklı'da karşılaştılar. AK Parti ve MHP'nin Cumhur ittifakı Adayları Emre Çalışkan ve Sait Yüksel birbirleriyle kucaklaşarak başarı dilediler.

Kozaklılı iki adayın karşılamasında yaşanan bu tarihi buluşmaya Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, Çalış Belediye Başkanı Alparslan Özer, Kozaklı Ak Parti İlçe Başkanı Akif Kabukçuoğlu ve partililerde eşlik ettiler.

Nevşehir'de Cumhur İttifakı Kol kola...

AK Parti 27. Dönem Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan,” Şu hayır mübarek ramazan ayında çıktığımız bu yolda rabbim gazamızı mübarek eylesin. Allahın izni halkımızın destek ve dualarıyla Kozaklı'lı değerli hemşehrilerim Cumhur İttifakı’na en yüksek desteği verecektir. Buna canı gönülden inanıyorum” dedi.

Kozaklı ‘Üç Hilal’ Diyor, “Cumhur İttifakı” Diyor!

24 Haziran artık bir seçimden öte bir anlam kazandı. Konunun Vatan, Bayrak,Devlet ve Millet olduğu bir süreçte, Ne olur, kırgınlıkların, küskünlüklerin hamallığını yapmayalım el ele kol kola vererek Nefsi, duyguları bir yana bırakıp kutlu yürüyüşümüze birlikte devam edelim diyen MHP Milletvekili Adayı Sait Yüksel'de; " İşte Milletimizin birliği, dirliği, ülkemizin bekası, devletimizin kudret ve şefkatinin daha da güçlenmesi ve daim olması için, Liderimiz Genel Başkanım Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin bekası için verdiği destansı mücadeleyi anlatarak halkımızın desteklerine talibiz. Birlikten güç doğar. Hepimizin bu mücadelede payı olmalı. Bir oy deyip geçmeyelim. Hemşehrinizin başı dik olursa, sizin de başınız dik olur.” mesajı verdi.