Geçtiğimiz yıl sağlık sektöründe, Ambulans hizmetlerinde yaşanan sıkıntıların giderilmesi için girişimlerde bulunan Ak Parti Milletvekilleri ilimizde ambulans sıkıntısının yaşanmaması için bütün imkânların seferber edileceğini belirtmişlerdi.


Nevşehir Milletvekilleri Sözlerini Tuttu!!!

Bu yılın ilk ayından itibaren girişimlerinin sonuca ulaşacağını ifade eden ve ilimizde yaşanan Ambulans hizmetlerindeki aksaklıkların çözümüne yönelik yaptığımız görüşmede, Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri “Ülkemizde iktidara geldiğimiz günden beri her alanda olduğu gibi sağlık alanında da ciddi reformlar yaptık. Nevşehir ilimizde de hemşerilerimizin sağlık hizmetinden sıkıntısız şekilde faydalanması için Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerimizi aralıksız olarak sürdürmekteyiz. Bu yılın ilk etabında Sağlık Bakanlığı’ndan ilimize önümüzdeki hafta bir adet 4x2, bir adet 4x4 bir adet de 4x4 kar paletli ambulans Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğümüze hizmet için gönderilecektir. Bu hizmetlere ilaveten İl Özel İdare Genel Sekreterliği’nden Dr.İ. Şevki Atasağun Devlet Hastanesine bir adet ambulans alımı yapılmış, teslimi beklenmektedir. Ayrıca İl Özel İdare Genel Sekreterliğimiz yıl içerisinde bu hizmetlere ilaveten 2 ambulans daha alarak sağlık sektöründe hemşerilerimizin hizmetine sunacaktır” dedi.

Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri, “Hemşerilerimizin daha iyi hizmet alması için girişimlerimize duraksız devam edeceğiz” dedi.