AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Op.Dr. Fatih Yakut, AK Parti İktidarıyla Türkiye’nin ekonomik ve sosyal açıdan çok önemli bir yükselişe geçtiğini kaydederek, “İş bilenin kılıç kuşananındır. Vatandaşın ilacı ve reçetesi AK Parti'nin elindedir” şeklinde konuştu.


Nevşehir'de gerçekleştirdiği ziyaretlerde İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya geldi. Burada ülke ve dünya gündemine ilişkin olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Op.Dr. Fatih Yakut, 2015 yılında yapılacak seçimlerin Türkiye açısından önemine işaret etti. AK Parti’nin 7 Haziran 2015’te TBMM’ye 400 Milletvekili çıkaracağına emin olduklarını kaydeden Yakut, “AK Parti’miz 7 Haziran Genel seçimlerindende zaferle ayrılarak hizmetlerine bıraktığı yerden üretimden, istihdamdan devam ederek milletimizin yüzünü güldürmeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Aday Adaylık sürecinde Parti Teşkilatları ve STK larla buluşmalarını tamamlayan ve 
7 Haziran seçimleri için AK Parti’den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olan Op.Dr. Fatih Yakut, yarın, yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında, Parti teşkilatı Ziyaretlerimizde büyük ilgi gördüklerini belirterek yarın yapılacak olan temayül yoklamasında kendisine destek verilmesini istedi. Yakut ,başta parti Teşkilatlarımız olmak üzere tüm Delegelerimizin hayır duaları ve desteklerini bekliyorum.Rabbim utandırmasın dedi.