AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bugün Çavuşoğlu Galericiler Sitesi Esnafını Ziyaret Etti.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, partilerinin gönül alan bir parti olduğunu dile getirdi. Yanar, “Biz seçimden seçime değil her zaman gönülden gönülle olan bir partiyiz. Bunu da göstermek için esnafımızı vatandaşımızı herkesi ziyaret ediyoruz. Bu günde esnaf ziyaretimize galericiler sitesi esnafımızdan başlayalım istedik." dedi. 

Yanar: "Bundan sonra bizim için durmak yok, yola devam"

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip sohbet eden İl Başkanı Yanar, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, yeni yönetim sistemimiz olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk Başkan’ı yapma yolunda verdikleri desteklerden dolayı Nevşehirli tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

“Bu bir dava, bu davanın gayesi hak rızası, halk hizmetidir.”

İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “Öncelikle göreve geldiğimiz günden bu yana esnaf ve vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Her zaman vatandaşlarımız ile bir araya gelip hemhal oluyoruz. Nevşehir'imiz 24 Haziran’da yeni bir tarih yazarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek verdi.

Nevşehir halkına ve milletimize çok teşekkür etmek istiyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turda bitmesi dünyaya net bir mesaj oldu. Bizler AK Parti olarak hizmet siyasetimize önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız ile hep birlikte devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“İlk günkü aşkla çalışmalarımıza devam edeceğiz”

Yanar, Güçlü ve tam bağımsız bir Türkiye hedefimiz olarak 2023, 2053, 2071 Yolunda, Genel Başkanımız ve Türkiye'nin İlk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte "Durmak Yok Yola devam" dedi.

Esnaf ve vatandaşlar ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni yönetim sisteminin ilk Başkan’ı olmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar destekçisi olacaklarını dile getirdiler.