AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 24 Haziran seçimlerine artık saatler kala, AK Parti Nevşehir teşkilatları olarak milletvekili adayları ile birlikte yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği, ‘Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye’ hedefine ulaşmak için gece gündüz demeden çalıştık. Şimdi son söz, karar ve en büyük yetki artık sadece yüce milletimizdedir" dedi.

Yanar açıklamasında; Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşabilmesi için son anahtarın, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerde olduğunun altını çizerek, "Türkiye'miz, seçimlerden sonra artık ayağındaki prangalardan tamamen kurtulmuş olacak ve şahlanışının önünde hiçbir engel kalmayacaktır. Bu yüzden 24 Haziran sadece bir seçimden öte Dirilişin, Yükselişin ve Şahlanışın miladı olacaktır. İnanıyorum ki Nevşehirli değerli hemşehrilerimizde, yine istikrardan, yine güvenden, yine güçlü Türkiye'den yana oy kullanacaktır" dedi.

Yanar: "Beraber yürüdük biz bu yollarda"

24 Haziran Genel Seçimleri, Kurtuluş Savaşı’ndan sonra bana göre vereceğimiz en büyük mücadeledir diyen Yanar, Milletimizle beraber uzun ince bir yolda nice badireler atlattık. En son 15 Temmuz'da neler yaşadığımız en canlı örneğiyle önümüzde...Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet ve Tek Devlet diyerek sabahlara kadar Milli İrade nöbetlerinde durup, sabah namazlarını meydanlarda beraber eda ettik. Birlikte ülkemiz için dualar edip, “Bir olduk, iri olduk, diri olduk, birlikte Türkiye olduk”... "O gece bizi tankla, topla, F 16 ile durduramayan, devletin liderini yıkamayanlar şimdi de sandığa göz dikti. Bu son kozaları onlar için ama nafile. Oynanan oyunları yine Milletimiz Pazar günü sandıkları başında bozacaktır.

 “Alnımız açık, başımız dik çünkü biz AK Partiliyiz” diyen Yanar, artık bu tarihi seçimlere hazırız. 25 Haziran itibarıyle malum zihniyete inat, milletin değerlerine saygı duymayanlara inat, ‘Haydi Bismillah’ diyerek yolumuza halkımızın destek ve dualalrını alarak "DEVAM" edeceğiz. Allah’ın izniyle biz daha öncede bunu başardık, sizlerle beraber yine başaracağız ve Allahın izni halkımızın destekleri ile 3-0” diye konuştu. 

Oyumuzun birini
Büyük Ustamız
Recep Tayyip Erdoğan’a verirken, diğer oyumuzu da mutlaka AK Parti ye kullanalım. Oyumuzu AK Partiye kullanırken de 
Tercih/Evet mührünü mutlaka AK Parti'nin isim ve logosunun olduğu bölüme vuralım.
#VakitTürkiyeVakti
Allah Yar ve Yardımcımız Olsun...