AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen geziler kapsamında her gün değişik merkezleri ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan ve AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yollarına ilişkin çözüm önerileri geliştiriyor.

AK Parti Heyeti Bu kapsamda Yeni sanayi ve Lale sanayide esnaf ziyaretleri yaparak destek istedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, "Nevşehir sanayi esnaflarımız ve vatandaşlarımız, gücünü Milletten alan siyaset anlayışının devamı için, güçlü gelecek, güçlü yarınlar için Vakit Türkiye Vakti diyor."

Nevşehir Lale Sanayide işverenlerimiz ve emekçi kardeşlerimiz 24 Haziran seçimlerine hazır. İşverenimizde, emekçimizde Vakit Türkiye Vakti diyor. Lale sanayi ziyaretlerimize devam ediyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımız hazır. Hep bir ağızdan sanki sözleşmiş gibi  VakitTürkiye Vakti diyor.

Seçmenlere yaptığı konuşmasında; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yeni bir şahlanış dönemine gireceklerini ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan ’’Hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan etkin bir yönetim modeli oluşturacağız. Yeni sistemle Cumhurbaşkanlığı merkez teşkilatı politika ve strateji geliştirmeye, izleme ve değerlendirmeye yoğunlaşırken, bakanlıklar daha icracı ve fonksiyonel bir yapıda şekillendirilecektir. Bakanların artık milletvekili olmayacağını; Bu dönemde bürokrasinin azaldığı hızlı ve etkili yönetim, ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacaktır. Dolayısıyla Bakanlar kendi asil işlerine yoğunlaşacaklardır. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir yönetimi hakim kılacağız. Bürokrasiyi azaltırken, büyümeyi hızlandıracak, 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimize ivme kazandıracağız.’’ Şeklinde konuştu.

BİRLİKTE GELECEĞE YÜRÜYECEĞİZ 
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar da; " Demokrasinin ucu açık bir süreç olduğunu ve gelinen her aşamada yeni ufuklar oluşturma ihtiyacı bulunduğunu görmekteyiz. 24 Haziran seçimlerinden sonra demokratik standartlarımızı daha da yükseltmeye devam edeceğiz. Herkesin inandığı gibi yaşayabildiği, katılımcı bir yaklaşımla fikirlerini özgürce ifade edebildiği, refaha katkıda bulunduğu ve refahtan hak ettiği payı aldığı, emniyet ve huzur içerisinde yaşayan bir toplum olarak birlikte geleceğe yürüyeceğiz." dedi. Yanar; "Güçlü Türkiye için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sanayimizde çarklar dönüyor, esnafımızın yüzü gülüyor. Yeni Sanayi ve lale sanayi bloklarında vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve heyecan ile ziyaretlerimiz tüm hızıyla DEVAM ediyor. Nevşehirli sanayi esnaflarımız ve vatandaşlarımız da, gücünü Milletten alan siyaset anlayışının devamı için Vakit Türkiye Vakti diyor.