AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı İş Adamı Ekonomist Yavuz Selim Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Avanos, Kozaklı ve Hacıbektaş ilçe teşkilatlarına  nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Aslan, "Aday gösterilirde, seçilirsem bu güveni boşa çıkartmayacağım" diye konuştu.

AK Partili İlçe Başkanları ile bir araya gelen Nevşehirli Ekonomist Yavuz Selim Aslan, "Partimizin atardamarları olan damarları ilçe teşkilatlarımız, önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de yine en büyük enerji ve dinamizm kaynağımız olacak" dedi.

Aslan, Önce dua sonra destek istedi...

İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Aday adayı Aslan, seçim çalışmalarına ilişkin olarak bilgiler aktardığı parti yöneticilerinden önce dualarını sonra desteklerini istedi.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerinin ülkenin karşı karşıya olduğu beka sorununun tümüyle çözümü için atılmış bir adım olacağını kaydeden Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Selim Aslan, “İnşallah 24 Haziran’da ortaya çıkacak olan tablo, Türkiye üzerinde kurulan hain tuzakların ve çeşitli zeminlerdeki işbirlikçiler vasıtasıyla yürütülen hain projelerin sonu olacak. Tabi bu neticeye ulaşmamızda partimizin her bir neferine sorumluluklar düşüyor ki, en büyük sorumluluğu da bana göre ilçe teşkilatları üstleniyor” diye konuştu.
 

27. DÖNEM AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI: YAVUZ SELİM ASLAN KİMDİR?

27 Nisan 1987 doğumlu olan Yavuz Selim Aslan Nevşehir Avanosludur. Babası Yusuf Aslan bölgenin başarılı iş adamlarındandır. Avanos doğumlu olan Yavuz Selim Aslan ilköğrenimini Kalaba’da kendi memleketinde tamamlayıp, orta ve lise öğrenimi Kayseri’de görmüştür. Ankara Bilkent Üniversitesi’nde yabancı dil eğitimi almış olup Kayseri Erciyes Üniversitesi Ekonomi Bölümünde eğitimini devam ettirmektedir. Aynı zamanda 2008 yılında aktif ticaret hayatına Aile şirketi olan "Büyüközaslanlar Tarım Gıda A.Ş" de çalışmaya başlamıştır. 2011 yılında burada kazandığı tecrübelerinin ışığında UKAB Agro Tarım işletmesini kuran Yavuz Selim Aslan 2014 yılında Nevşehir’de Gıda ihracatının lokomotif firması olan Nissa Gıda A.ş ‘ nin kurucularındandır.

Hala hazırda Nissa Gıda A.Ş ‘ nin Yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir. Çocukluğundan beri siyasete derin ilgi duyan Yavuz Selim Aslan AK Parti gençlik teşkilatında çalışmış ve önemli siyasetçilerin yanında danışmanlık yaparak tecrübe kazanmıştır. Kayseri Genç Musiad da yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. Şuanda da Nevşehir Ticaret Odası ve Ticaret Borsasında ihracat konusunda aktif görev yapmaktadır. Kendisi evli olup 3 çocuk babasıdır.