Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur Partisinin Nevşehir İl ve ilçe başkanları toplantısına katılmak üzere Nevşehir'deydi.   

YRP Genel Başkan Yardımcısı Sungur  "Erbakan markasına sorulur mu ne yapacaksınız diye?" 

Gençlik Kolları Genel Başkanı Muhammed Enes Polat'ın da katıldığı, il ve ilçe başkanları toplantısında konuşan YRP Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur, Milli Görüşün lideri, Merhum Necmettin Erbakan'ın izinden gitmeye devam edeceklerini söyledi.  

Erbakan'ın döneminde toplumun bütün kesimlerinin halinden memnun olduğunu belirten YRP Genel Başkan Yardımcısı Sungur, "Merhum Genel Başkanımız Necmettin Erbakan döneminde çiftçi, memur, işçi ve halkımız halinden memnundu. Yeniden Refah Partisi döneminde de İnşallah onun yaptıklarını yapacağız. Hortumu kestik. Kendi kaynaklarımızdan yeni kaynaklar oluşturduk. Olay bu kadar basit. Geçenlerde Sayın Genel Başkanımızda duyurdu. Milli kaynak paketimizi devreye sokacağız. Bir TV programında o dönemde dönemin muhalefet partisi lideri Deniz Baykal'a sordular. Programınız nedir diye. Söyleyimde kopya mı çeksinler dedi. Ama biz parti programımızı o dönemin Cumhurbaşkanına gönderdik. Biz sadece maneviyatçı değiliz. Biz aynı zamanda ülkenin hiç bir insanını aç bırakmayacak ekonomi konularına da hakim bir davayız. Bize soruyorlar ne yapacaksınız?. Kardeşim 11 ayda ne yaptıysak geldiğimizde de onu yapacağız. Erbakan markasına sorulur mu ne yapacaksınız diye. Herkese alnının terini vereceğiz. İşte o zaman insanlarımızın ağzının tadı olur. Şimdi var mı, yok. Gündü 10 bin TL kazananın da, ayda 2 bin 300 küsür para alanın da ağzının tadı yok" ifadelerinde bulundu.