Sokaklarının aydınlatmasının olmadığını belirten vatandaşlar sorunlarının gündeme getirilmesini istiyor. Çektikleri fotoğrafları Whatsapp hattından FİB haber merkezimize ulaştıran vatandaşlar ; “ FİBHABER.COM ile sesimizi duyurun lütfen mahallemizde aydınlatma direkleri hala yok. MEDAŞ’ı arıyoruz ama nafile. Karanlıkta kalmaktan bıktık Nevşehir Cevher dudayev Mahallesi Gürbüz Bloklarına kadar Sokak’ta hiç bir aydınlatma direği bulunmuyor sesimizi duyurun MEDAŞ’ı aramaktan bıktık” dedi. 

İşte Nevşehir'in Sesi www.fibhaber.com a ihbarda bulunan vatandaşımızın o şikayeti;

İyi günler. Sitenizde Nevşehir Cevher Dudayev ve yol yapımıyla alakalı bir haber gördüm orayada yorum yaptım ama genede size yazmadan edemedim.

Ben Gürbüz Bloklarında oturmaktayım ve okul ve uygulama okulunun oradan Gürbüz bloklarının oraya kadar bir tane aydınlatma direği bulunmamaktadır. Karanlıkta akşamları yaya olarak gidip gelmesi bayanlar için ürkütücü ve korkutucu olmaktadır. Gerekli yerlerede bildirimde bulunduk fakat ödenek olduğu zaman yapılacak denilmektedir. Koskoca Medaş 3 adet aydınlatma direği dikemiyor ve bizlerden kaçak tüketim bedeli o bedeli bu bedeli almayı biliyor. Sizden ricam bu konuya dikkat çekmeniz bu platformdan yaptığınız haberler yerine ulaşıyor. Simdiden teşekürler.

Bizde www.fibhaber.com olarak MEDAŞ'a sesleniyor ve bu konuda acilen çözüm bulunmasını bekliyoruz.
Konunun takipcisi olacağız...