Sporun; geniş kitlelere yayılması, her yaştaki insanın beden ve ruh sağlığını geliştirmesine, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki saygı, sevgi, dostluk ve hoşgörü temelindeki iletişime katkı sağlaması ve nihayetinde spora olan ilginin artması hedefiyle, Bakanlığımızca ülke genelinde “2021 İçişleri Bakanlığı Spor Olimpiyatları” yapılacaktır.

Sporun geniş kitlelere yayılması, her yaştaki insanın beden ve ruh sağlığını geliştirmesine, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki saygı, sevgi, dostluk ve hoşgörü temelindeki iletişime katkı sağlaması ve nihayetinde spora olan ilginin artması hedefiyle, Bakanlığımızca ülke genelinde “2021 İçişleri Bakanlığı Spor Olimpiyatları” yapılacaktır.
Spor olimpiyatları takım sporları (Futbol, Basketbol, Voleybol ve Atıcılık), bireysel sporlar (Yüzme, Bisiklet, Masa Tenisi, Atıcılık) olmak üzere tüm illerimizde icra edilecektir.
Turnuvalar illerde başlayacak olup, daha sonra sırası ile bölge müsabakaları, çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları şeklinde icra edilecektir. Takım sporlarında il içi turnuvalar yapılmayacak olup her il, iller arası takım sporları için ili temsilen her branş için ayrı ayrı olmak üzere tek takım kuracaktır. Bireysel sporlarda il içi turnuva düzenlenebilecektir. Final müsabakasını müteakip müsabaka birincilerine kupa ve hediye takdimi Onur Komitesi tarafından yapılacaktır.

TURNUVA TARİHİ
Turnuva 17 Mayıs – 04 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.
Turnuva başlangıç ve bitiş tarihlerinde turnuva organizasyon komitesi değişiklik yapmaya yetkilidir.
Katılım formlarının son teslimi 17 Mayıs 2021 günü kurum mesai saati sonuna kadar yapılacaktır. Başvurular Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine yapılacaktır.


ATIŞ TURNUVASI STATÜSÜ için tıklayınız.
BASKETBOL TURNUVASI STATÜSÜ için tıklayınız.
BİSİKLET TURNUVASI STATÜSÜ için tıklayınız.
FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ için tıklayınız.
MASA TENİSİ TURNUVASI STATÜSÜ için tıklayınız.
VOLEYBOL TURNUVASI STATÜSÜ için tıklayınız.
YÜZME TURNUVASI STATÜSÜ için tıklayınız.
SÜREÇ YÖNETİM VE KOORDİNASYONU için tıklayınız.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SPOR OLİMPİYATLARI
MÜSABAKA BAŞVURU FORMU


Ad – Soyad :
TC             :
Kurumu     :
Branşı         :
Telefon       :
HES Kodu  :


TALİMATLAR
1.    Herhangi bir yaralanma veya sakatlığa sebebiyet vermemek için sorumlu kişilerin  talimatlarına uyacağımızı,

2.    Etkinlik esnasında ve sonrasında yaşanacak herhangi bir sağlık sorunu ve sakatlık durumunda sorumluluğun tamamını üzerime alacağımızı,

3.    Covid-19 tedbirlerine riayet ederek turnuva programına uyacağımızı,

4.    Maç esnasında alınacak olan video ve fotoğraf görsellerinin Bakanlığın sosyal medya platformlarında ve ulusal görsel medyada yayınlanmasına rıza göstereceğimizi,

İmza:

Beyan ve taahhüt ederim   …../…../2021

Birim Amiri: 

Adı Soyadı:

İmza: