Argeus Travel & Events tarafından 16-17 Ekim 2021’de Salomon Türkiye ana sponsorluğunda koşulacak patika koşusu yarışı Salomon Cappadocia Ultra-Trail®’in basın toplantısı, Ürgüp Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

7. Uluslararası Salomon Cappadocia Ultra-Trail yarın başlıyor. 

Peri bacaları arasında Kapadokya'nın eşsiz güzelliklerinde 16-17 Ekim 2021 tarihleri arasında 119 km, 63 km ve 38 km kategorilerinde yedinci kez düzenlenecek olan Salomon Kapadokya Ultra Trail'e doğru, Yunak Evlerinde Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Argeus Travel & Events yetkilisi Aydın Ayhan Güney tarafından elit sporcular ve Nevşehir'de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltılı toplantı yapıldı.

Salomon Cappadocia Ultra Trail heyecanı yarın başlıyor...

119 km, 63 km ve 38 km olmak üzere üç farklı parkurdaki yarışlara sahne olacak Salomon Cappadocia Ultra-Trail’de yerli-yabancı yaklaşık 2.500 sporcu yarışacak.

Salomon Cappadocia Ultra-Trail® için heyecan giderek artıyor.

Peribacalarının eteklerinde,16-17 Ekim’de yaklaşık 2.500 sporcu yarışacak.

Ülkemizin en yüksek katılımlı spor etkinliklerinden Salomon Cappadocia Ultra-Trail®için heyecan gün geçtikçe artıyor. 16-17 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlenecek organizasyona Türk sporcuların yanı sıra dünyanın uzak coğrafyalarından atletler de katılacak. 

Öte yandan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Salomon Cappadocia Ultra-Trail Koşusu kapsamında Ürgüp Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan EXPO alanlarındaki stantları ziyaret etti.