Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor'un koyu fanatik taraftarı 78 yaşındaki Hatice nine, bugün oynanan 1877 Alemdağ Spor maçında, takımının kazanması için ettiği dua, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Misli.com 3. Lig 1. Grubun 25. haftadasında Koronavirüs salgınına karşı önlem amaçlı seyircisiz oynanan Nevşehir Belediyespor - 1877 Alemdağ Spor maçını bazı Nevşehirli taraftarlar yine balkondan ve çatıdan izleyerek destekledi.

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor'un bugün Gazi stadında oynadığı ve 2 - 1 kazandığı 1877 Alemdağ Spor maçında takımlarını koronavirüs pandemisi nedeniyle tribünde izleyemeyen küçük bir grup Nevşehirsporlu taraftarlar stadın karşısında bulunan 5 katlı bir apartmanın çatısından izleyerek takımlarına destek verdi.

Hem maçı yorumladı, hem dua etti...

Gazi stadını tam karşıdan gören 5 katlı bir apartmandaki dairesinde ikamet eden 78 yaşındaki Nevşehirli Hatice nine, bu maçtada evlerinin kapısını Nevşehirsporlu taraftarlara açtı. Evlerinin çatısında kırmızı beyazlı genç taraftarları ağırlayan Hatice nine, misafirlerine çay, kahve, simit ikram ederken maçı yorumlamayı da ihmal etmedi. 

Bir taraftan demlediği sıcak çaylarını misafirlerine servis ederken Nevşehir Belediyespor'un her atağında heyecanlanan Hatice nine; " İnşallah galip geliriz yavrularım. Ben dua ederim siz hiç üzülmeyin" diyerek bir taraftanda taraftarlara moral verdi.

Evlerinin çatısında ağırladığı Kırmızı Beyazlı takımın genç taraftarlarına sürekli çay servisi yapan Hatice nine; "Yiyin, için gadasını aldıklarım" sözleriyle de tüm Nevşehirsporlu taraftarların gönlünde taht kurdu. 

Devre arasında namazını kılıp dua etmeyide unutmayan Hatice nine artık maç 1-1 bitecek diye umutların artık tükendiği bir anda maçın uzatma dakikalarında gelen galibiyet golü sonrası büyük mutluluk yaşadı.

Galibiyet golü sonrası büyük mutluluk yaşayan Nevşehir Belediyesporlu taraftarlar, Hatice nineye de teşekkür ederek mutlu bir şekilde ayrıldılar.