Bugün oynanacak olan Yomraspor-Nevşehir Belediyespor TFF 3.Lig açılış maçında Kırmızı-Beyazlı takımımızı desteklemek ve yalnız bırakmamak için Trabzon'a giden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, dün akşam oynanan Trabzonspor - Galatasaray karşılaşmasını izlediler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar Trabzon Medical Park stadında oynanan  Galatasaray-Trabzonspor maçını Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile birlikte protokol tribününden izlediler.

Trabzonspor, karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

Karadeniz kaplanı Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında son şampiyon Galatasaray'ı kendi evinde maçın başından sonuna üstün bir oyunla 4-0 gibi farklı mağlup ederek puanını 7'ye yükseltti. 

STAT: Medical Park
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
TRABZONSPOR: Onur Recep Kıvrak, Pereria, Hosseini, Mustafa Akbaş, Novak, Onazi (Dk. 74 Kucka), Sosa, Olcay Şahan (Dk. 78 Amiri), Nwakaeme, Yusuf Yazıcı, Rodallega (Dk. 86 Ekuban)
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Ahmet Çalık, Nagatomo, Fernando, Sinan Gümüş (Dk. 46 Ndiaye), Belhanda, Emre Akbaba (Dk. 81 Feghouli), Onyekuru (Dk. 81 Rodriques), Eren Derdiyok?
GOLLER: Dk. 3 Onazi, Dk. 25 ve 45+2 Nwakaeme, Dk. 90+2 Ekuban (Trabzonspor)
KIRMIZI KART: Dk. 30 Belhanda (Galatasaray)
SARI KARTLAR: Dk. 33 Novak, Dk. 87 Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Dk. 42 Mariano (Galatasaray)