Nevşehirspor'un Kayseri Talasgücü Bld. spor'u 1-0 mağlup ettikten sonra soyunma odası adeta bayram yerine döndü.

Maç boyunca kontrollü bir futbol sergileyen Nevşehirspor, kendi evinde kazandığı 3 puan ile ligin 10.Haftasında grupta liderliğe oturdu ve şampiyonluk adına büyük bir adım attı. Maç sonunda oyuncular galibiyeti doyasıya kutladılar.


AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Kayseri Talasgücü Bld. spor'u kendi evinde 1-0 yenerek liderliğe oturan Nevşehirsporlu futbolcuları soyunma odasına giderek kutladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehirspor GK - Kayseri Talasgücü Bld. spor maçının ardından Nevşehirspor soyunma odasına giderek oyuncuları kutladı. Soyunma odasında Kırmızı Beyazlı oyuncuları kutlayarak tüm Nevşehir'in arkalarında olduğunu belirtti. Açıkgöz'ün bu jesti kırmızı beyazlı oyuncuları oldukça memnun etti.

Açıkgöz, "Sevdamız Nevşehirspor :1 - Talas Gücü Bld.Spor. :0‬ ‪ ‪Fedakar taraftarlarımıza; bize zafer sevinci yaşatan futbolcularımıza, kulüp yönetimimize teşekkürler.Hedef Şampiyonluk...‬‪Nice Başarılara Nevşehirspor ‘umuz dedi.