Türk silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’e düzenlenen "Zeytin Dalı Harekâtı”nda teröristlerin mayınlı saldırısında yaralanarak gazi olan fanatik Nevşehirsporlu Zeki Didinmez'in forma isteğini Nevşehir ASKF ve Nevşehirspor yönetimi yerine getirdi.

Nevşehir ASKF ve Nevşehirspor yönetimi birlikte Nevşehirsporlu futbolcuların imzaladığı Kırmızı-Beyazlı formayı Afrin Gazimiz Zeki Didinmez'e hediye ettiler.

16 Mart 2018 'de Afrin operasyonunda yaralanan Nevşehirli Gazimiz Uzm.Çvş Zeki Didinmez'in saglik durumu şükürler olsun iyiye gidiyor. Bu vesile ile tüm Gazilerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletir Allahtan acil sifâlar dileriz.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, "Gazimiz bizden imzalı Nevşehirspor forması istemişti. Bu isteği Nevşehir ASKF tarafından bizlere iletildi. Onun küçücük bir isteği bile bizim için bir emirdir. Biz onu emir olarak telakki ederiz." dedi.

Tüm şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Dirikoç, "Onlar nasıl kanlarının son damlasına kadar ülkemiz için canlarını, kanlarını feda etmişlerse biz de onlar için her zaman tüm gücümüzle en son imkanlarımıza kadar her zaman onların yanında olacağız, onları ve ailelerini destekleyeceğiz." diye konuştu.

Nevşehirsporlu 29 yaşındaki Gazimiz Zeki Didinmez'de Nevşehir sevgisinin çok büyük olduğunu dile getirerek, forma hediyesi için teşekkür etti.

Haber: Mustafa Ferveren