Nevşehirspor'un Genç Meterisler Taraftar Grubu Başkanı Ahmet Yetişir'in hafta sonu oynanacak olan Kırşehirspor deplasman maçına koltuk değneğiyle gidecek.

Nevşehirspor'un hafta sonu oynanan Kayseri Yolspor müsabakasında Genç Meterisler taraftar grubu başkanı Ahmet Yetişir'in ayak bileği çıkmasının ardından yaşadığı bu talihsiz sakatlık camiayı üzmüştü.

Ayağı alçıya alınan Genç Meterisler Taraftar Grubu Başkanı Ahmet Yetişir www.fibhaber.com spor servisimize yaptığı açıklamasında; - Biz bu takıma bu şehre gönül vermiş insanlarız. Beni tanıyanlar da şunu çok iyi bilirler ki; Ben Ayağım kopmadıkça takımında ihtiyacı varsa oradayım. Ayağımın durumunu görüyorsunuz. Ayağımda şişlik , morluk ve çok şiddetli ağrı devam ediyor henüz iyileşme olmadı. Ama ben yine de koltuk değneğiylede olsa gideceğim Kırşehir maçını oturup izlecegim, takımımızın yanında olacağım inşallah.Bunda da var bir hayır dedi. 

Yetişir'in bu açıklaması camiada büyük sevinç yaşatırken kendisine duyulan saygı ve sevgiyide dahada artırdı.

FİB Haber Merkezi olarak Gönüllerin Başkanı Ahmet Yetişir'e Gecmis olsun dileklerimizi gönderiyoruz. Ama şunu da hatırlatmadan geçemeyeceğiz:
 Herşeyin başı sağlık. Bu kararını bir kez daha gözden geçirmelisin.Daha çok haftalar var Ahmet Başkan. Önce seni sağlıklı iyileşmiş görmeliyiz.