Her yıl yaklaşık 2 milyonu aşkın yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya futbol takımlarının gözde mekanı olmaya devam ediyor.
Kapadokya Bölgesinde Turizmden Sonra Futbol Takımlarının da Bölgede kamp yapmalarının önderliğini yapan Avanos Avrasya Otel  her yıl olduğu gibi bu yılda futbol takımlarını kamp için Avanos’a getirmeye devam ediyor.
Eskiden futbol takımları sahil bölgelerini yada yurt dışını tercih ederken Avanos Avrasya Otel yetkililerinin yaptığı çalışmalarla, çim sahalar, yüzme havuzu, fitness salonları, ve kamp yapan Takımların beslenmesinde profesyonel aşçı kadrosu ile  kamp için gerekli altyapıların tamamlanmasıyla artık takımlar Kapadokya’yı da tercih ediyor.
Avanos Avrasya Otelde 30 ‘a yakın takım kamp için Rezervasyon yaptırdı. 4 Takım Avanos’a gelerek Kampa girdi.  Diğer takımlarda Temmuz ve Ağustos ayı sonuna kadar  Kamp çalışmalarına başlayacaklar.
Niğde Spor, Yomra spor, 12 Bingöl spor, Tarsus Spor, Erzin spor, Etimesgut, Iğdır Aras Spor,
12 Bingöl spor ikinci kamp, Tarsus ikinci kamp, Kastamonu il özel idare, Medcem Silifke, Malatya gücü, Trabzon Bahçecik, Mersin ilçe Spor ve Sivas Şarkışla spor Avanos’ta kamp yapacak olan takımlar arasında.