Nevşehir Belediyespor’da Teknik Direktörlük görevine getirilen Ergün Aytekin, başarıya aç, disiplinli ve kulübün hedeflerine inanan futbolculardan oluşturacakları kadronun Nevşehirlilerin 2. Lig hasretini sona erdirerek sezon sonunda şehre şampiyonluğu hediye edeceğini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyespor’da Teknik Direktörlük görevi için anlaşmaya varılan Ergün Aytekin için imza töreni düzenlendi. Kulübün Nar Tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine, Kırmızı Beyazlı ekibin 3 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan olağanüstü kongresine tek aday olarak katılacak olan Nevşehir Belediye Meclis Üyesi İş İnsanı Esat Özaltın, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer ve kulüp yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan Esat Özaltın, Ergün Aytekin’e başarılar dileyerek, yönetim olarak kendisine duydukları güveni vurguladı. Özaltın: “Sayın Belediye Başkanımız Rasim Arı’nın önderliğinde çıkmış olduğumuz bu yolda yeni yönetim, yeni hoca ve yeni bir heyecanla yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girmek istiyoruz. Yeni hocamıza bu kutlu yolda ‘kulübümüze hoş geldin’ diyoruz. Hocamızın yeni sezonda taraftarlarımızın arzuladığı futbolu oynatarak Kırmızı Beyazlı camiaya büyük başarılar kazandıracağına olan inancımız tam. Taraftarlarımız hiç endişe etmesin. Birçok futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Birçoğu üst liglerde oynamış, tecrübeli, karakterli arkadaşlarımız. Teknik ekibimizle birlikte Nevşehir Belediyespor’u yeni sezonda başarıya ulaştıracaklar.” dedi.

Teknik Direktör Ergün Aytekin ise, Nevşehir Belediyespor’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek taraftarlara başarı sözü verdi. Tecrübeli hoca şöyle konuştu:

“Burada Belediye Başkanımız Sayın Rasim Arı ve yönetim kurulumuza böylesine önemli ve değerli bir görevi bana teslim ettikleri için teşekkür ediyorum. Ben ve ekibim onları mahcup etmemek için çok çalışacağız. Nevşehir Belediyespor tarihi başarılarla dolu olan bir camia. Kulübümüz için yeni sezon öncesinde koyulan hedeflere ulaşabilmek adına gerekli transferleri biran önce yapıp yeni sezon için hazırlıklarımıza başlayacağız. Bu şehrin yıllardan beri hayalini kurduğu 2. Lig özlemini gidermek için çaba göstereceğiz. Kuracağımız takım başarıya aç, hedeflerimize inanan, göze hoş gelen futbol oynayan, azimli ve disiplinli futbolculardan oluşacak. Sezon boyunca bizi destekleyecek olan taraftarlarımızın gurur duyacakları, izlerken zevk alacakları bir ekip oluşturmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda bizim en büyük destekçimiz her zaman olduğu gibi taraftarlarımız olacak. Onların gücünü her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek bu başarımızı şehrimize armağan etme dileğiz.”

Aytekin daha sonra kendisini Kırmızı Beyazlı ekibe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.