Nevşehir’de spor dalları arasında ilimizin en çok başarı sağlanan branşlarından biri olan Atletizmde her geçen yıl çıtayı biraz daha yükselterek gurumuz olmayı başaran Antrenörlerimiz Resul Köstekçi ve Hakan Köstekçi beraberinde genç atlerle birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı'na Bakan Yardımcısı olarak atanan Ebubekir Gizligider'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kabulu ve ilgileri için Bakan Yardımcısı Gizligider'e teşekkür eden Atletizm antrenörü Resul Köstekçi, "Okullararası müsabakalara katılmak üzere Ankara'dayız. 24-26. Dönem Nevşehir Milletvekilimiz ve değerli hemşehrimiz Sn Ebubekir Gizligider’e Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanması vesilesiyle Nevşehir Atletizm ailesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine görevinde başarılar dileriz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı Av. Ebubekir Gizligider, "Nevşehir atletizm heyetine başta değerli antörleri Resul ve Hakan Köstekçi ile genç sporcularımıza bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kendilerine başarılar diliyorum. Rabbim utandırmasın" dedi.