NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir son yıllarda futbol alt yapısında daha güçlendi. Bunun en önemli göstergelerinden biri de alt yapı liglerine olan katılım ve ilgi.

Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Futbol İl Temsilciliğinin organizasyonlarıyla düzenlenen U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16, U-17, U-19, U-21 liglerine ilimizde bulunan futbol kulüplerinin ilgisinin arttığı gözlenirken, düzenlenen organizasyonlarda göze çarpan ciddi bir aksaklığın olmaması da sevindirici bir gelişme oldu.

ASKF Başkanı Mustafa Avcı ile Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca’nın büyük özverileriyle düzenlenen alt yapı liglerine ilimiz futbolsever iş adamlarının katkıları da bu yıl daha da arttı.

Futbol alt yapısı olarak birçok ilden daha ileri düzeyde bulunan Nevşehir’de organize edilen alt yapı liglerine takımların, iş adamlarının ilgisinin önümüzdeki sezon da daha da artmasını beklediklerini söyleyen Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, yaklaşık 2.5 ay sonra başlayacak olan yeni futbol sezonu öncesinde bu yıl düzenlenen organizasyonlara katılan, destek olan, katkı sağlayan tüm kulüplere, iş adamlarına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ettiklerini dile getirdi.