Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Yuva köylü iş adamı Yaşar Eroğlu’na Nevşehir Belediyespor'a verdiği destekten ötürü teşekkür plaketi verdi.

Misli.com 3. Lig 1. Gurup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’a maddi ve manevi destek sağlayan Nevşehir li iş adamı Yaşar Eroğlu’na Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve Kulüp Başkanı Esat Özaltın tarafından plaket ve forma hediye edildi.

Plaket takdimi sırasında konuşan Belediye Başkanı Arı; " Ne zaman başımız sıkışsa yardımlarını esirgemeyen Yaşar Eroğlu’na ufak da olsa bir teşekkür etmek istedik, bu nedenle kendisine plaket takdim ettik. Yaşar Eroğlu sadece bizim değil Nevşehir Belediyespor’a değil, Nevşehir’e destek veren birisidir. Kendisine tüm spor camiası ve Nevşehirli Hemşerilerim adına da teşekkür ediyor bize yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Acıgöl Yuvalı İş adamı Yaşar Eroğlu'da: "Her zaman Nevşehir Belediyespor'un yanında olduğuna dikkat çekerek "Elimizden geldiği kadar Nevşehir Belediyespor’a destek olmaya gayret ediyoruz. Temennimiz ve beklentimiz geçmişi olan Nevşehir Belediyesporumuzu bir an önce üst liglerde yerini almasıdır." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Eroğlu’na, teşekkür plaketini Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve Nevşehir Belediyespor Yönetici ve İstanbul sorumlusu Hüsnü tarafından verildi.