TFF 3. Lig 3. Grup'un play-off yarı finalinde bu akşam saat 22.00’da Pazarspor ile karşılaşacak olan şehrimizin gururu Nevşehir Belediye Sporlu futbolcular Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya Final ve 2. lig için söz verdiler.

Rasim Arı Başkan Konuştu: ''Oyuncular şampiyonluk sözü verdiler''

Play-off yarı finali Pazarspor maçı öncesi Kırmızı Beyazlı teknik kadro ve futbolcularla kamp yaptığı otelde bir araya gelen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı,  Biraz sonra işallah sahaya çıkacaksınız. Ya final vizesi alacaksınız yada Finallerimizi Esat Başkanımızı, hocamızı ve beni boynu bükük şekilde göndereceksiniz. Sonuç ne olursa olsun hepinizi çok seviyorum hepinizin gözlerinizden öpüyorum. Bugüne kadar her yendiğiniz yenildiğiniz maçlar sonrası sizlerin her zaman arkanızda oldum ve hep tebrik ettim biliyorsunuz. Bugüne kadar sizlere ödediğimiz her kuruş için helal hoş olsun. Bizlere hep bu güzellikleri ve heyecanı yaşattınız. Ancak şimdiden hem hocamdan hem Esat başkanım ile birlikte finaller için söz veriyorum. Sizde aynı şeye varmısınız. Söz mü? " dedi.

Başkan Rasim Arı'nın motive eden konuşmalarının ardından Nevşehir Belediyesporlu tüm oyuncular hep bir ağızdan 2. lig final vizesi için Söz verdiler.