Nevşehir Kayaşehir Masterler Futbol Takımı Levent Güneş Başkanlığında, Nevşehir futboluna damga vurmuş Ramazan Başbuğ, Hakan Tunç ile Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette kulüplerinin faaliyetleri hakkında Başkan Savran’a bilgi veren Levent Güneş, daha önce amatör ve profesyonel olarak futbol oynamış çeşitli meslek gruplarından kişilerden oluşan takımlarının Türkiye’nin çeşitli illerinde düzenlenen turnuvalarda Nevşehir’i temsil ettiğini söyledi. 

Takım yöneticileri ve oyuncularını tebrik eden Başkan Savran, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Heyet ile bir süre sohbet eden Savran, Nevşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği spor yatırımları ve faaliyetleri konusunda heyete bilgi verdi.

Nevşehir Kayaşehir Masterler olarak Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Sarvan Makamında Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk İlgilerinden dolayı teşekkür ederiz.