AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehirspor’umuzun bu hafta sonu Yozgatspor'la oynayacağı maç için Şehir ve takım kenetlendi, O sene Bu sene , hep birlikte 3. Lige inşallah.. Haydi Nevşehir Pazar günü yeni bir destan yazmaya Gazi stadına sözleriyle tüm Nevşehirli sporserverleri Nevşehirspor- Yozgatspor maçına davet etti.

Kırmızı beyazlı ekibin de bulunduğu Spor Toto 5.grupta bu maçın büyük bir öneme sahip olduğunu dile getiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 25 Şubat 2018 Pazar günü Saat 14.00’da başlayacak olan maçtan Nevşehir Spor GK’nın istediği sonuçla ayrılması için tüm Nevşehirli taraftarın takıma tam destek olmasının önemine dikkat çekti.


Başkan Yanar, “Takımımızın şampiyonluğu açısından son derece büyük önem taşıyan Nevşehir Spor GK – Yozgatspor maçına tüm Nevşehirli sporsever halkımızı davet ediyorum. Bu maçta tribünde yerimizi alıp, takımımızı destekleyerek takımımızın yanında olmaya, destek olmaya devam etmeliyiz. Bu zorlu anadolu derbi maçında şehrimizin takımı Nevşehirspor'umuza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.